Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi Öğrencileri Bahar Şenliğinde Eğlendiler;

Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi Öğrencileri Bahar Şenliğinde Eğlendiler

Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi Öğrencileri Bahar Şenliğinde Eğlendiler....

Geleneksel hale gelen Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi Bahar Şenliği öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından çok beğenildi.


Bahar Şenliğinde kermes, yarışmalar, müzik dinletileri, davul zurna eşliğinde halaylarla çok beğenildi. 

Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi Bahar Şenliğine Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Necat MELİK, Haliliye İlçe Milli Eğitim Mşube Müdürleri Ömer BAYTAK, Mehmet Nazif ERCAMAL, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim COŞKUN Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulundan Mehmet Fatih HANPOLAT, eğitimci Mehmet BAYSA, Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi Öğretmen, öğrenci ve velileri katıldılar.


Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi Bahar Şenliğinde konuşma yapan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU öğrencilere nasihat vererek bu kutlu yolda her daim yanlarında olduklarını söyledi. SULTANOĞLU ayrıca Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi Bahar Şenliğini düzenleyen öğrencilere öğretmenler ve okul idaresine teşekkür etti.


Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin YETİM ile yaptığımız röportajda bu tür etkinliklerle öğrencileri motive ederek deşarj olmalarını sağladıklarını belirterek Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi olarak  öğrencileri meslek edindirme, üniversiteye yönlendirme anlamında da çok farklı etkinliklerinin olacağını kaydederek, bahar şenliği için öğretmen ve öğrencilerine de teşekkür etti. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum